Контактните групи ще проработят. Нормално е след избори всички да сме

...
Контактните групи ще проработят. Нормално е след избори всички да сме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вратата за разговори е отворена

Контактните групи ще проработят. Нормално е след избори всички да сме в разнообразни настроения

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети гард Вълчи дол и разяснява отхвърли на " Продължаваме промяната " да взе участие в контактните групи.

" Това е най-хубавият им вид. Аз ги разбирам. Само да кажа, че или не са ни разбрали, или се вършат, че не са ни разбрали. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме каквато и да е форма на другарство отвън това, което е потребно за страната ", безапелационен бе той.

" Контактните групи ще проработят. Вратата за диалози е отворена. Нормално е след избори всички да сме в разнообразни настроения. Това, което народът сподели е, че дава доверието си на ГЕРБ, само че не каза ГЕРБ да ръководи самичък. Първата значима тематика, по която ще се водят диалози е Украйна. От Политическа партия доста увъртат по тематиката за Украйна. Има и нещо двулично в връзките им с Българска социалистическа партия по тази тематика ", изтъкна Борисов.

" Втората тематика след Украйна, е диверсификацията на газа. Виждате връзките, когато президентът Ердоган към този момент няколко пъти приказва към този момент за нахлуване в Гърция. В нашия район, като знаем и връзките сред Сърбия и Косово и заканите сред Русия и Украйна, би трябвало да имаме доста гъвкаво държавно управление и парламент. Политическа партия от тези въпроси избягаха и споделиха, че са срещу закупуването на военни самолети. Ние не можем да се сърдим на президента Радев и несъмнено си има желания към марката самолети. Ние като държавно управление и партия дружно с нашите другари от СДС сме безапелационни, че втората част от ескадрилата би трябвало да си е като първата - Ф-16 ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР